top of page
DSC_8136 kopi_edited.jpg
DSC_8136 kopi_edited.jpg

OM OSS

Her kan du lære mer om vår individuelle bakgrunn og historien bak NordicPT.  
 
Vi ønsker å være din trygghet, kunnskapskilde og støttespiller i bransjen. 


Sammen skal vi trene, forstå, endre og oppnå! 

DSC_8111 kopi.jpg

OM NORDICPT

Margrete Sæter har fra sine første år på barneskolen bevist valgt en rolle som støttespiller for de rundt henne. Nysgjerrigheten på andre mennesker og ønske om å inkludere bar derfor preg på yrkes veien videre i livet. Med ett driv for trening, helse og mennesker ble utdanning som personlig trener førstevalget. Dette var rollen hun ønsket å utfordre seg med!

 

I utgangspunktet var Ino Bjørnstad utdannet fysioterapeut. Etter 5 år som ansatt på sykehus, fant Ino ut at han ønsket å ha mer fokus på å hjelpe mennesker med sin helse, istedenfor sin sykdom.  I dag kombinerer han elementer fra fysioterapi og personlig trener i sin oppfølging. 

 

I mars 2020 ble NordicPT stiftet. Pandemien covid-19 førte til permitteringer, og vi ble sittende hjemme med ingen mulighet for å kunne hjelpe klienter slik som «vanlig» på treningssenteret. Behovet for å kunne kommunisere og fortsette våre roller som støttespillere ble satt på prøve. Dette ga oss «drivet» til å finne nye løsninger for å hjelpe mennesker med trening, kosthold og livsstilen hjemmefra. Formålet var å fortsatt kunne lære, utfordre og hjelpe klienter opp mot samme kvalitet som fysisk tilstedeværelse ville gitt.

 

I dag lever vi av å gjøre en forskjell gjennom kosthold- trening og livsstils endringer.

DSC_7951 kopi.jpg

Margrete Sæter

Personlig trener og kostholdsveileder

Jeg hjelper deg som ønsker en vektreduksjon uten kostholdsstilskudd, overdrevet trening og trendy dietter, gjennom et vanlig nordisk kosthold. 

 

«Jeg trenger bare å bli litt mer aktiv så går jeg ned i vekt»…

 

Visste du at kostholdet er viktigere enn trening for å gå ned i vekt? I tillegg viser forskning at de som har gått ned i vekt og samtidig trener klarer å vedlikeholde sin nåværende vekt bedre enn de som ikke trener?

 

La oss begynne enkelt: Denne endringsprosessen skal oppleves mestrende og gjennomførbar!

 

Vi deler vektnedgangen inn i ulike faser, slik at prosessen tilpasses dine hverdagsvaner.

I kombinasjon med en systematisk og tett oppfølging kan vi oppnå varige og ønskelige resultater!

 

Fortell meg hva du lurer på, og hvordan jeg kan hjelpe deg!

Ino Bjørnstad

Personlig trener og fysioterapeut med spesialisering på skulder

Ino er en av Tromsøs mest etterspurte trenere. Som fysioterapeut og personlig trener kombinerer han elementer fra begge profesjonene.

  

Hvor langt ønsker du å nå med dine trenings- og helserelaterte mål? Jo lengre du ønsker å nå des viktigere blir detaljer innenfor kunnskap, treningsplanlegging, øvelsesutvalg, teknisk gjennomføring, vaner, kosthold og andre bio-psykososiale forhold.

 

Er du ny til trening, eller igang igjen etter en pause? Jeg kan vise deg veien mot dine treningsmål. Jeg hjelper også deg som er godt trent med å nå nye høyder.

 

Ønsker du å fokusere på helse, skadeforebygging, samt opptrening etter plager? Jeg hjelper deg som ønsker å oppnå en velfungerende kropp med mindre til ingen smerter, ved hjelp av en strukturert treningsbasert rehabilitering, og andre tiltak.

 

“Du kan komme langt alene, men sammen kommer vi lengre”.

DSC_8001 kopi_edited.jpg

UTTALELSER

bottom of page