top of page
DSC_8111 kopi.jpg
DSC_8061 kopi_edited.jpg

BOOK DIN TIME MED OSS!

Her kan du booke din 1 til 1 time med PT og Fysio på 1 2 3!

1

Velg hvem du ønsker å ta kontakt med.

2

Velg tjeneste.

3

Finn et tidspunkt som passer deg i vår kalender.

booking

Trykk her for å booke din 1 til 1 time! 

NPT_SVART_BLA_edited.png
NPT_SVART_BLA_edited.png

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Hvor mange programmer får jeg tilgang til?
  Ved å melde deg inn i vår app får du øyeblikkelig tilgang til 16 spesialiserte 12 ukers treningsprogram. Programmene dekker alt fra nybegynnerprogram til spesialiserte program for viderekommende. Egnet for en rekke ulike mål som styrkeøkning, muskelvekst, økt bevegelighet og vektnedgang.
 • Trenger jeg tilgang til et treningssenter?
  Treningsprogrammene du får tilgang til vil kreve at du har tilgang til et treningssenter. Alle øvelsene i ditt program kan byttes ut, så om ditt treningssenter mangler et spesifikk apparat eller utstyr, det er ingen problem. Ønsker du et program som trenger lite til ingen utstyr? Oppgrader din plan til online coaching, så laget vi et opplegg som er skreddersydd til deg.
 • Hvordan er treningsprogrammene designet?
  Alle programmene er designet for et spesifikt mål eller nivå. Programmene er delt opp i alt fra 2-3 ulike faser. Her fase er forskjellig, og bygger på hverandre, slik at du kan oppnå progresjon uten å nå et treningsplatå hvor fremgang stopper opp.
 • Hvor lang tid tar det å gjennomføre treningsøktene?
  Det er litt avhengig av hvilke program du velger. Vi har mer omfattende programmer som krever mer tid, og mer minimalistiske programmer i perioder hvor du kanskje ikke kan prioritere like mye trening. Generelt sett kan de fleste øktene gjennomføres på 60 minutter. Men variasjoner fra program til program på 45-90 minutter.
 • Hvor mange dager i uken må jeg trene?
  Det er helt opp til deg! Normalt sett er programmene satt opp for 3-5 økter i uken. Vi vil komme med en anbefaling for hvordan hvert program kan struktureres gjennom uken. Dog, føl deg velkommen til å tilpasse treningsøktene slik at det passer din hverdag og tidsskjema.
 • Kan jeg få 1 til 1 oppfølging gjennom app tilgang?
  Gjennom tilgang til vår treningsapp får du tilgang til alt av vårt digitale materiale. For å jobbe med oss 1 til 1 så trenger du å oppgradere planen din til online coaching eller PT timer. Da får du bl.a tilgang til chat 24/7 med Margrete eller Ino. Skreddersydd treningsprogram, ukentlige videosamtaler, tilbakemelding på din teknikk og mer. Send oss mail til kontakt@nordicpt.net for å oppgradere planen din.
 • Får jeg hjelp med kostholdet?
  Ved å melde deg inn vil du få tilgang til våre kostholds eksempelplaner. Det innebærer kostholds ukeplaner, som du kan bruke som inspirasjon, og ta utgangspunkt i. For å få ukentlig og skreddersydd oppfølging med kostholdet kan du oppgrader din plan til online coaching.
 • Hvordan fungerer det med bindingstid?
  Du kan velge å ha 3, 6 eller 12 måneders bindingstid. Jo lengre du binder deg, des billigere er tilgang pr. måned. Etter bindingstiden fortsetter medlemskapet ditt til du sier det opp. Du kan prøve appen vår gratis i 7 dager og se om det er noe for deg, uavhengig av hvilken bindingstid du velger.
bottom of page